Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Kommande event hos oss

Vi tror på det mänskliga mötet. När människor samlas skapas nya tankar och idéer som leder till nya spännande insikter. Vi tycker därför lika mycket om att arrangera egna träffar som att stå värd för andra spännande arrangemang. Varmt välkomna till oss på Linslagargränd i Västerås och på Riddargatan i Stockholm.

värdskap för #ADDHER – NÄTVERKSTRÄFF 

När: 22 november kl 16.30-19.30
Var: Linslagargränd 1 i västerås


Softgear och Nebu är stolta värdar när nätverket #addher (som drivs av Sogeti) samlas den 22 november. Margareta Lycken kommer att berätta om hur man kan bygga bra team genom att förstå sig själv och andra. Vi utlovar hög igenkänning och många skratt. Du får dessutom chans att se våra delvis nya lokaler.


AGENDA
​16.30 - Hej och välkommen till #addher
16.50 - Presentation och genomgång av personlighetstyper
18.30 - Mingel med tilltugg fram till 19.30


Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Om du är intresserad av Margareta kan du redan nu lyssna på henne här

 

Low-code-frukost för affärsdrivna

När: 28 november kl 8-9. Frukost serveras från kl 7.30
Var: Linslagargränd 1 i västerås


Vad är det här med low-code som alla snackar om och varför borde det intressera dig? 
Softgear bjuder in till god frukost och inspiration kring den globala megatrenden low-code.

På seminariet kommer vår partner Flowfactory, nordens första low-code spelare, att ge dig en inblick i konceptet low-code, varför det hypar just nu och hur tekniken skapar snabb affärsnytta för bolag som Siemens, Riksbyggen och Länsstyrelsen. 

Low-code är en av de snabbast växande tekniktrenderna inom applikationsutveckling och både Gartner och Forrester menar att low-code-plattformar möjliggör en dramatisk acceleration av företagens digitala resor.  

Med en low-code-platform kan du skapa skräddarsydda affärsapplikationer för organisationens olika behov, upp till 10 gånger snabbare än med med traditionell utveckling. Samtidigt får du kontroll över applikationsportföljen och minskar gapet mellan affärssidan och IT-sidan.