Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Jobba hos oss

Hos oss finner du en intressant och utvecklade miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom intern utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och vi satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Softgear erbjuder främst tjänster inom tre områden: webbutveckling med fokus på e-handel, applikationsutveckling samt Augmented Reality & 3D. På alla områden besitter vi stor erfarenhet och expertis. Softgear har idag en bred kundbas inom både privat och offentlig sektor.

Vi söker systemutvecklare

Skulle du vilja vara en viktig del av utvecklingsavdelningen på ett innovativt och modernt företag? Softgear behöver nu en person som är van vid att arbeta i C#/.NET och SQL och snabbt kan gå in i rollen som Systemutvecklare. Är du en ambitiös person med ett stort tekniskt intresse? Då är du välkommen med din ansökan redan idag!

LÄS MER OM TJÄNSTEN HÄR.
I vår rekrytering jobbar vi tillsammans med Norén & Lindholm.

Trusted By