Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Jobba hos oss

Hos oss finner du en intressant och utvecklade miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom intern utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och vi satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Softgear erbjuder främst tjänster inom tre områden: webbutveckling med fokus på e-handel, applikationsutveckling samt Augmented Reality & 3D. På alla områden besitter vi stor erfarenhet och expertis. Softgear har idag en bred kundbas inom både privat och offentlig sektor.

För närvarande söker vi

E-handelsstrateg med wow-faktor!

Vi är ett roligt, proaktivt och ambitiöst gäng som brinner för det vi gör. Hos oss är det viktigt att alla medarbetare utvecklas, trivs och känner en balans mellan arbete och privatliv. Välkommen till oss i Västerås coolaste lokal mitt i Kopparlunden!

Vem är du

Nu letar vi efter dig som vill vara med och inspirera och leda våra kunder framåt i den digitala världen. Vi tror att du kanske har byggt upp din egen e-handel eller arbetat några år i en roll med fokus på digital marknadsföring. Vi vet att du älskar SEO, konverteringsoptimering och marknadsföring. Du vill gärna dela med dig av det senaste inom e-handel till kunder, kollegor och helst hela världen. Du lyssnar lika gärna som du talar. Du är självsäker på ett lika ödmjukt sätt.

Arbetsbetsuppgifter

Hos oss kommer ditt fokus att vara framtagning och implementering av e-handelsstrategier till nya och befintliga kunder samt att vara med och driva affärsområde e-handel framåt hos oss. Till din hjälp får du ett företag med stark teamkänsla, nyfiken inställning och en vilja att alltid leverera det bästa till våra kunder. Du kommer att arbeta tillsammans med våra e-handelsutvecklare och i nära dialog med våra kunder. 

ANSÖKAN

Vill du bli en del av ett framgångsrikt gäng som tycker om att gå till jobbet, skicka in ditt CV till ansokan@softgear.se. Märk ansökan med "e-handelsstrateg Softgear"

LOW CODE DEVELOPER

Vill du vara med redan från början och utveckla lösningar på framtidens utvecklingsplattform eller tillhör du dem som tycker att det tar för lång tid att utveckla system?

Tänk dig att det fanns en plattform som gjorde att allt det tråkiga och tidskrävande jobbet med systemutveckling redan var gjort. Att du bara behöver koncentrera dig på att konfigurera lösningen, enligt kundens krav. Tänk dig dessutom att det skulle gå fem till tio gånger snabbare än vanlig utveckling.

Skulle det vara intressant?

Vi på Softgear använder en plattform som gör detta möjligt. Vi har redan nu ett antal stora kunder som använder plattformen för sina lösningar och vi har noterat att intresset för plattformen FlowFactory ökar i rask takt. Så pass mycket att vi behöver anställa fler personer.

Vi vet inte riktigt hur vi ska titulera tjänsten. Kanske är du en systemutvecklare som är mer intresserad av verksamhet än lågnivåkodning. Eller kanske kommer du från verksamhetssidan med ett genuint teknikintresse och har erfarenhet av programmering. Båda dessa scenarion skulle vara en ”perfect match”. Kunskaper om processhantering och hur saker hänger ihop skulle passa sig väldigt bra i denna roll

Det viktigaste är att du är öppen för nya utmaningar och trivs i en organisation som kännetecknas av entreprenörsanda.

ANSÖKAN

Skicka ditt CV till ansokan@softgear.se. Märk ansökan med "low code developer Softgear"

Trusted By