Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Softgear vinnare igen, fick globalt erkännande för andra året i rad.

För andra året i rad tog Softgear hem priset i prestigefylld tävling där årets bästa B2B lösning byggd på Microsoftplattformen Dynamicweb koras. Med över 30% av rösterna, där röster från hela världen kommit in, vann Softgear en jordskredsseger i överlägsen stil.

Över 200 internationella partners träffades i danska Aarhus för att ta del av utnämningen ”Årets B2B solution”, där vinsten i år igen hamnade i Sverige, representerat av Softgear från Västerås.

-Det är ett riktigt erkännande att vinna just B2B. Det är det som vi är i särklass bäst på och där vår organisation verkligen levererar kundvärde och affärsnytta.
Projektet som nominerats är ett riktigt bra exempel på hur Softgear tillsammans med kunden Nevotex har lyckats att genomföra en komplex lösning med så lyckat resultat säger Karin Lindberg som är VD för Softgear.

Utnämningen sätter på nytt Softgear på kartan långt utanför den hemmamarknad som vi annars är starka på. Med hjälp av detta erkännande kan vi fortsätta att växa och satsa framåt i denna spännande e-handelsbransch som är i så stark tillväxt.

JURYNS MOTIVERING:

“B2B Ecommerce Solution of the Year 2018: Nevotex (by Softgear) Competitive advantage gained with scalable Dynamicweb B2B ecommerce portal with NAV integration for simplifying complex selling and supporting 7,800 users in 4 different markets.”

Läs mer om lösning på www.dynamicweb.com/customers/nevotex där caset beskrivs i sin helhet. 

KONTAKTA OSS

Vill du också vinna med oss. Hör av dig så berättar vi mer!

Trusted By