Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Möt Softgear

Vi är en partner som förflyttar dina kontaktytor dit era kunder befinner sig. För ökad kundaktivitet och bättre affärer. Hos oss möter du en sammansvetsad enhet bestående av affärsutvecklare, strateger och några av de mest erfarna koncept- och webbutvecklarna inom e-handel, säljstöd, appar, e-tjänster och andra IT-stöd.

Med djup affärsförståelse levererar Softgear strategi, affärsutveckling och lösningsförslag för att nå affärs-, verksamhets- och kommunikationsmål. Vi förstår att vår teknik används av människor. För oss har inte tekniken något självändamål utan finns där bara om den stödjer er i processen att nå era mål.

På Softgear strävar vi alltid efter att vara en innovativ partner med konkreta rekommendationer.

 

TIDIG SAMTALSPARTNER

Möt oss tidigt i diskussionen – vi inspirerar, hjälper er att sätta fingret på interna och externa behov, vi kravställer och skapar de beslutsunderlag som ni behöver för att ta er framåt.

KONTAKTPERSONER

 

Tidigare projekt

Vi är stolta över det arbete vi gör och över det förtroende vi får från våra kunder. Här har vi samlat ett urval av de projekt vi arbetat med under åren –  allt från mindre projekt till stora helhetslösningar. Välkommen in och låt dig inspireras!

läs mer
Pontus Bernhardsson

Pontus Bernhardsson

Michael Siljö

Michael Siljö

Business Director
michael.siljoe@softgear.se
0733-16 84 10
Mats Lycken

Mats Lycken

Trusted By