Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Utvecklingsuppdrag

Softgear skapar framtidsäkrade IT-lösningar som ger dina medarbetare smidiga lösningar för intern och extern kommunikation, försäljning och uppföljning. Vi producerar system, appar, säljstöd och e-tjänster som förenklar vardagen för dina medarbetare och boostar din verksamhet.

SÄLJSTÖD

Att möta kunden med full access till de tjänster och produkter ni erbjuder ökar effekten i säljet. Med ett unikt säljstöd anpassat till företagets processer och produktsortiment är ni redo att anpassa era affärer till hur era kunder vill göra sina beställningar. 

APPAR

Mobila enheter blir ett allt viktigare verktyg för att nå slutkonsumenten med marknadsföring och närhet till köp online. Med mångårig erfarenhet hjälper vi dig skapa och anpassa mobila lösningar som hjälper dig att uppfylla affärsmål och kundernas ökande krav på tillgänglighet. Vi utvecklar appar för iOS (iPhone, iPad), Android och Windows Phone.

E-TJÄNSTER

Softgear har stor erfarenhet av framtagande av e-tjänster.

TRÄFFA OSS OCH BERÄTTA OM ERA BEHOV

Med Softgear som samtalspartner är det enklare att komma fram till den lösning som passar era behov. Vi inspirerar, skapar beslutsunderlag och kravspecifikation inför produktion. 

KUNDCASE UTVECKLING

Vi är stolta över det arbete vi gör och över det förtroende vi får från våra kunder. Här har vi samlat ett urval av de projekt vi arbetat med under åren –  allt från mindre projekt till stora helhetslösningar. Välkommen in och låt dig inspireras!

läs mer
Pontus Bernhardsson

Pontus Bernhardsson

Michael Siljö

Michael Siljö

Business Director
michael.siljoe@softgear.se
0733-16 84 10