Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Augmented Reality & 3D

Med många års erfarenhet av 3D visualisering och animation har Augmented Reality snabbt blivit ett naturligt verktyg i Softgears utbud. Vi är redan idag fulltäckande i hela processen från skiss till färdiga applikationer mot alla mjukvaruplattformar och levererar iOS, Android samt Windowsbaserad AR. Våra medarbetare är certifierade Unity-utvecklare vilket säkerställer att de produkter vi tar fram står på en stabil grund och ligger i framkant tekniskt.

Kort om Augmented Reality

Med hjälp av AR kan vi förändra eller förstärka en miljö genom att infoga virtuella objekt. I grunden adderar AR ett digitalt gränssnitt till det verkliga rummet runt dig. När vi adderar funktionalitet för eller till din miljö ger det fler möjligheter för dig, din kund eller elev att interagera med världen runt dig på helt nytt sätt.
Vi kan ex. titta in i en industriell maskin vi har framför oss och förstå en komplex process eller visa en produkt vi inte har fysiskt men i den miljö där vi skulle vilja ha den.
Tidigare när AR var ”framtidens teknik”, krävde AR klumpig utrustning som inte skapade en naturlig användarupplevelse. Idag kan dock användarna interagera med AR via smartphones och surfplattor, vilket gör tekniken till ett tillgängligt och naturligt tillskott i vardagen.


AUGMENTED REALITY SOM SÄLJVERKTYG

Vi på Softgear har utvecklat en plattform som gör det möjligt att ta med din produkt virtuellt. Med Place AR kan du skapa en interaktiv upplevelse där kunden kan se och interagera med produkten, skapa större förståelse och därmed föra kunden närmare köpet.
 

Hör av er om ni är nyfikna, vi älskar att köra demo! ->

Läs mer och boka webbdemo på https://www.place-ar.com/

AR DEMONSTRATION

Kontakta oss gärna så får vi inspirera och visa vad vi går för.

 

Staffan Andersson

Staffan Andersson

3D-Generalist / Producer
staffan.andersson@softgear.se
0702 - 270149
Fredrik Jakobsson

Fredrik Jakobsson

Head of AR&3D
fredrik.jakobsson@softgear.se
0733-15 07 65