Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

plattformsoberoende3d showcase

Westermo

Utmaning

Inför världens största tågmässa, InnoTrans in Berlin, behövde Westermo ha ett "showcase", i form av en presentation, som överskådligt och pedagogiskt illustrerar olika problem som kan uppstå i tågspecifika datanätverk och hur Westermos produkter löser dessa problem. Mässbesökarna skulle känna igen sig i sin egen miljö, det vill säga i tågen, tågens datanätverk och den kommunikation som sker där.

Lösning

Vi tog fram ett animationsbaserat showcase med fjorton olika produkter. Showcaset innehåller animerade sekvenser med 3D-modelerade tåg och tågspecifika miljöer som tydligt visar applikationer, problemuppkomst och hur problemen kan elimineras med Westermos produkter. Produkterna finns även med som roterbara modeller med faktaspecifikationer. Vi valde att göra showcaset plattformsoberoende för största möjliga användbarhet bland Westermos många kanaler och återförsäljare världen över.

Öppna applikationen

 

För oss tjänar showcaset både som eyecatcher på mässor och som ett visuellt diskussionsunderlag som vi kan möta kunden över. Möjligheten att navigera mellan produkter, visa olika koncept och gå in på systemnivå ger mer kraft till kundmötet .
Mats Myhr, produktansvarig, Westermo
Westermo Data Communications AB
Uppdragsgivare: Westermo Data Communications AB
Projekt: 3D & Apputveckling
Produktionsår: 2014
Teknik: HTML5, 3D visualisering och animation
Kundreferens: Mats Myhr, produktansvarig, Westermo