Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Vi behöver en iPad-app sompresenterar oss & våra produkter på mässan Interpack i Düsseldorf

ABB Robotics

Utmaning

Mässan Interpack i Düsseldorf är en av de största trademässorna i världen. Med över 2700 utställare från 60 olika länder som tillsammans fyller 19 mässhallar gäller det att sticka ut med sin presentation om man ska synas. ABB Robotics ville ha hjälp med att utveckla en app för iPad som ska användas för att presentera företaget och produkterna till besökare på mässan. Självklart, säger vi!

Lösning

Här arbetade Softgear tillsammans med One! för at utveckla en app med bland annat presentationsmaterial, bilder, dokument och filmer. Softgear ansvarade för programmering och distribution av appen och blev en stor succé. Nästa steg är att ta konceptet vidare till fler mässor och även att skapa varianter av appen för andra bolag inom ABB.

”Som utställare på ett flertal mässor var vi på ABB Robotics i behov av en mässapp för att kunna presentera innehållet i vår monter i digital form på olika tablets. Vi är mycket nöjda med samarbetet vi har haft med Softgear som teknikleverantör och programmering av iOS app:en. Arbetet har gått mycket smidigt och allt levererades i tid.”

Maria Eriksson, Segments and Events Communications Manager, ABB Robotics
Användargränsnitt, produkter.
Användargränssnitt, startsida.
One!
Uppdragsgivare: One!
Projekt: Event- & mässapplikation
Produktionsår: 2014
Teknik: App för iPad
Kundreferens: Maria Eriksson, Segments and Events Communications Manager, ABB Robotics