Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Tipspromenad och *dingel med Softgear AB

Tipspromenad och *dingel med Softgear AB

Den fysiska distanseringen som har pågått under våren och sommaren i år har varit en stor omställning och påfrestning för många. Medan det är viktigt att följa folkhälsomyndigheternas råd för minskad smittspridning så är det också viktigt att hitta sätt för att bibehålla den sociala kontakten.

Vi tror på att vi behöver varandara

På Softgear tror vi på att vi behöver varandra, att vi behöver träffas för att må bättre och att vi är starkare tillsammans. Självklart så har detta år visat att det går att jobba och leva digitalt, men hur mår egentligen människan utav det? Vi glömmer inte heller att alla är olika och för en del människor har det säkert fungerat bättre med den fysiska distanseringen, men för de som vill träffas och ha regelbunden fysisk kontakt så jobbar vi på att hitta alternativ till att ses under Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Ett fysiskt event 

Därför har vi skapat ett fysiskt event med ett distanserat mingel. Vi bjuder in Dig som vill träffas fysiskt igen och nätverka off-line. Vi börjar med en tipspromenad, där inte alla startar samtidigt för att hålla avstånd. På slutet av tipspromenaden kan man välja mellan vin, öl eller alkoholfri AW dryck med enkelt tilltugg.  För Dig som stannar kvar och nätverkar med rekommenderat avstånd så har du även chansen att prata med våra experter inom AR & 3D, applikationsutveckling och e-handel. Men det viktigaste är att ha roligt och trevligt!
 

Eget ansvar

Alla deltagare tar eget ansvar och vid minsta förkylningssymptom - var god att avboka. Vi tar in max 40 anmälningar, så det är först till kvarn som gäller! Kläder efter väder - vi kör oavsett väder eftersom aktiviteten behöver hållas utomhus och vi lånar ut paraplyn till alla som behöver!
 

Hoppas att vi ses 25 september!
Varmt välkommen med din anmälan! Maila paula.bystrom@softgear.se för att boka din plats!
 
  • Datum: 25 september 2020
  • Starttid:16.00 - 17.00
  • Plats: Vi samlas utanför Linslagargränd 1 i Kopparlunden
  • Frågor? Hör av dig till paula.bystrom@softgear.se