Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Service - Me

Det är inte roligt när något inte fungerar som det ska. Men det händer så klart och när det är dags att göra en felanmälan, är det viktigt att det går i en handvändning att både göra anmälan och att lösa problemet. Tappad effektivitet kan vara omfattande, så det är nödvändigt att ha ett system som på direkten tar hand om problemet. Om det är krångligt att göra en felrapport är risken stor att det inte alltid blir av. 
läs mer

Att tänka på när du startar eller förbättrar en e-handel

Är det dags att för dig att starta en e-handel eller har du idag en e-handelslösning med utrymme för förbättring? Här kommer lite tips om vad du behöver tänka på när du startar eller förbättrar en existerande e-handel.

 
läs mer

PRODUCT INFORMATION MANAGEMENT (PIM)

Använder du fortfarande en traditionell produktkatalog för din e-handel? Då är det dags att tänka om – och dags att tänka PIM! I veckans blogg berättar vi mer om PIM och varför det effektiviserar ditt arbete.
 
läs mer

Ecommerce - A decade of change in 1 year

Ecommerce at the start of 2020 is nothing but a tidal wave of rapid change and many companies are challenged in keeping up. Whether it’s customization, enhanced return policies, or improved integration, all of these changes (among countless others) have taken the world of ecommerce by storm. If you don’t have an online offering at this time there is a big chance you have missed the boat, luckily Ecommerce players are jumping in with lifelines that can be deployed within a matter of days.
 
läs mer

Tipspromenad och *dingel med Softgear AB

Den fysiska distanseringen som har pågått under våren och sommaren i år har varit en stor omställning och påfrestning för många. Medan det är viktigt att följa folkhälsomyndigheternas råd för minskad smittspridning så är det också viktigt att hitta sätt för att bibehålla den sociala kontakten.
läs mer

Your Agile Legacy System

The first thing business users want is to avoid any mention of the legacy system. "Can't we just work around it?" they ask at the start of every project. There is a perception that legacy systems somehow prevent innovation by standing in the way of rapid product development or quick fixes to address customer request.
läs mer

Transitioning from B2B to B2B2C

How do you go from delivering strictly technical info to your distributors (B2B) to increasing overall sales by helping your end customers (2C)? One of the trends that B2B companies are seeing more frequently is the need to meet their customers directly in their search for products and solutions. It's called B2B2C and its here to stay. We present a case story with our partner Dynamicweb.
läs mer

Vad är Softgear Place?

Softgear Place är en applikation som vi på Softgear AB har tagit fram för att snabbt kunna skapa sälj-och marknadsstöd med hjälp av Augmented Reality & 3D. Idén till Place har växt fram genom att vi har utvecklat liknande men större och mer skräddarsydda lösningar i projektform. Vi funderade på hur vi skulle kunna erbjuda det bästa av dessa projekt men till en bredare massa. Place blev helt enkelt svaret på den frågan. Vi plockade russinen ur tidigare utvecklad funktionalitet, gjorde det konfigurerbart. Vips kunde vi leverera funktionalitet som tidigare kostat kunderna hundratusentals kronor till en bråkdel av kostnaden.

läs mer

Välkommen till Softgear AB Martin Friberg!

Hos oss finner du en intressant och utvecklade miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom intern utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och vi satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.
läs mer

Dataanalys - en förutsättning för den smarta industrin

Den verkliga nyttan bakom begrepp som AI och IoT realiseras genom att data omvandlas till insikt. Framgångsrik dataanalys bygger på att strukturerat samla in, lagra och använda information för att generera verksamhetsnytta, innovationskraft och affärsutveckling.
läs mer