Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Dataanalys - en förutsättning för den smarta industrin

Den verkliga nyttan bakom begrepp som AI och IoT realiseras genom att data omvandlas till insikt. Framgångsrik dataanalys bygger på att strukturerat samla in, lagra och använda information för att generera verksamhetsnytta, innovationskraft och affärsutveckling.
läs mer

Framtiden är nu – med Augmented Reality

AR – eller förstärkt verklighet som är det svenska begreppet, har börjat genomsyra vår vardag. Snapchat, Pokémon Go, Facebook osv. Men vad är egentligen möjligheterna för företag med denna hypade teknik? Och hur kan du använda tekniken inom ditt område? Intresset för ämnet är stort och kanske har du mött oss i nätverkande sammanhang eller när vi pratat om möjligheterna med denna teknik hos bl.a. Automation Region. Vi är nu både glada och stolta över att denna morgon kunna bjuda på en hel timme ren AR med vår egen guru i ämnet Fredrik Jakobsson.
läs mer

LinkedIn som verktyg för sälj & marknadsföring

Behoven av förändrade arbetssätt inom industriell (eller B2B) försäljning har ökat i takt med internetanvändningen. Idag har kunden möjlighet att veta lika mycket, eller mer, än er säljare om de produkter och de lösningar som finns att välja mellan. Då blir andra saker avgörande för affären. Henrik Björklund har i många år jobbat med att utveckla företags marknadsföring och försäljning med LinkedIn som verktyg. Redan 2012 fick han mycket uppmärksamhet för sin bok, Nå framgång på LinkedIn, då den enda boken om systemet skriven för svenska förhållanden. Vi är både glada och stolta att kunna erbjuda er en föreläsning med LinkedIn-gurun Henrik Björklund!
läs mer