Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Affärsförståelse, nyckeln till ett framgångsrikt partnerskap

Jobba hos oss

Hos oss finner du en intressant och utvecklade miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom intern utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och vi satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Softgear erbjuder främst tjänster inom fyra områden: webbutveckling med fokus på e-handel, konsulttjänster inom systemutveckling och grafisk produktion, support och drift av de lösningar som vi utvecklar samt system och applikationsförvaltning. På alla områden besitter vi stor erfarenhet och expertis. Företaget har idag en bred kundbas inom både privat och offentlig sektor.

För närvarande söker vi

Tidigare projekt

Vi är stolta över det arbete vi gör och över det förtroende vi får från våra kunder. Här har vi samlat ett urval av de projekt vi arbetat med under åren –  allt från mindre projekt till stora helhetslösningar. Välkommen in och låt dig inspireras!

läs mer

PROJEKTLEDARE

Vill du vara med och skapa Västerås bästa arbetsplats?

Softgear växer så det knakar och söker nu ytterligare en projektledare. Gärna nu på en gång. För att hänga med i svängarna tror vi att du behöver några års erfarenhet från webbprojekt eller liknande projekt inom it-branschen. Du är van att leverera både i stora och små projekt. Kunderna gillar dig för att du är trevlig och bra att ha att göra med. Du förstår dem. Vi kollegor gillar dig för att det händer saker runt dig, du är noggrann i det du gör och ja du är trevlig.

INTRESSERAD? 

Märk ansökan med ”Projektledare Softgear”

Maila: ansokan@softgear.se
 

SYSTEMDESIGNER

Vill du vara med redan från början och utveckla lösningar på framtidens utvecklingsplattform eller tillhör du dem som tycker att det tar för lång tid att utveckla system?

Tänk dig att det fanns en plattform som gjorde att allt det tråkiga och tidskrävande jobbet med systemutveckling redan var gjort. Att du bara behöver koncentrera dig på att konfigurera lösningen, enligt kundens krav. Tänk dig dessutom att det skulle gå fem till tio gånger snabbare än vanlig utveckling.

Skulle det vara intressant?

Vi på Softgear använder en plattform som gör detta möjligt. Vi har redan nu ett antal stora kunder som använder plattformen för sina lösningar och vi har noterat att intresset för plattformen FlowFactory ökar i rask takt. Så pass mycket att vi behöver anställa fler personer.

Vi vet inte riktigt hur vi ska titulera tjänsten. Kanske är du en systemutvecklare som är mer intresserad av verksamhet än lågnivåkodning. Eller kanske kommer du från verksamhetssidan med ett genuint teknikintresse och har erfarenhet av programmering. Båda dessa scenarion skulle vara en ”perfect match”. Kunskaper om processhantering och hur saker hänger ihop skulle passa sig väldigt bra i denna roll

Det viktigaste är att du är öppen för nya utmaningar och trivs i en organisation som kännetecknas av entreprenörsanda.

Hör av dig så berättar vi mer.

Märk ansökan med ”Systemdesigner Softgear

Maila: ansokan@softgear.se

Trusted By