Softgear | all-in-one online business partner

Softgear
all-in-one online
business partner

Affärsförståelse, nyckeln till ett framgångsrikt partnerskap

Jobba hos oss

Hos oss finner du en intressant och utvecklade miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom intern utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och vi satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Softgear erbjuder främst tjänster inom fyra områden: webbutveckling med fokus på e-handel, konsulttjänster inom systemutveckling och grafisk produktion, support och drift av de lösningar som vi utvecklar samt system och applikationsförvaltning. På alla områden besitter vi stor erfarenhet och expertis. Företaget har idag en bred kundbas inom både privat och offentlig sektor.

För närvarande söker vi

Tidigare projekt

Vi är stolta över det arbete vi gör och över det förtroende vi får från våra kunder. Här har vi samlat ett urval av de projekt vi arbetat med under åren –  allt från mindre projekt till stora helhetslösningar. Välkommen in och låt dig inspireras!

läs mer

LOW CODE DEVELOPER

Vill du vara med redan från början och utveckla lösningar på framtidens utvecklingsplattform eller tillhör du dem som tycker att det tar för lång tid att utveckla system?

Tänk dig att det fanns en plattform som gjorde att allt det tråkiga och tidskrävande jobbet med systemutveckling redan var gjort. Att du bara behöver koncentrera dig på att konfigurera lösningen, enligt kundens krav. Tänk dig dessutom att det skulle gå fem till tio gånger snabbare än vanlig utveckling.

Skulle det vara intressant?

Vi på Softgear använder en plattform som gör detta möjligt. Vi har redan nu ett antal stora kunder som använder plattformen för sina lösningar och vi har noterat att intresset för plattformen FlowFactory ökar i rask takt. Så pass mycket att vi behöver anställa fler personer.

Vi vet inte riktigt hur vi ska titulera tjänsten. Kanske är du en systemutvecklare som är mer intresserad av verksamhet än lågnivåkodning. Eller kanske kommer du från verksamhetssidan med ett genuint teknikintresse och har erfarenhet av programmering. Båda dessa scenarion skulle vara en ”perfect match”. Kunskaper om processhantering och hur saker hänger ihop skulle passa sig väldigt bra i denna roll

Det viktigaste är att du är öppen för nya utmaningar och trivs i en organisation som kännetecknas av entreprenörsanda.

Hör av dig så berättar vi mer.

Märk ansökan med ”Systemdesigner Softgear

Maila: ansokan@softgear.se

3D-ARTIST

Vill du vara med och skapa Västerås bästa arbetsplats?

Vi letar efter dig som verkligen brinner för 3D och som känner igen sig i följande:

- Kung på 3ds Max.
- Intresserad och nyfiken på våra kunders tekniskt komplexa produkter och tjänster, för att på bästa sätt kunna visualisera dem.
- Intresse eller erfarenhet av realtidsgrafik för spel och interaktiva presentationer eller säljstöd.
- Söker ett drömjobb inom 3D.
 

Du behöver kunna följande programvaror:

- Autodesk 3ds Max, guldstjärna för V-Ray
- Adobe Photoshop, Illustrator, plus för After Effects
- Unity (du känner till, kan eller är nyfiken på)
 

Din portfolio får gärna innehålla:

- Modellering
- Animering
- Texturering
- Ljussättning


För att trivas hos oss behöver du kunna vara flexibel och hänga med i svängarna. Uppgifterna varierar. Vi har både korta och långa projekt med varierande budget. Ena dagen modellerar du en del i ett stort projekt för att nästa dag köra ett helt eget case. Oavsett vilket är det viktigt att leverera på utsatt tid inom projektets budget.

INTRESSERAD? 

Märk ansökan med ”3D-Artist Softgear”

Maila: ansokan@softgear.se
 

Trusted By